DOBRODOŠLI NA BLOG UDRUŽENJA NOVINARA VOJVODINE

петак, 2. јул 2010.

NAGRADE DUŠANKA KALANJ I MIĆA ORLOVIĆ


Suzana Rađen Todorić s TV BN iz BiH i Miloš Milovanović s TV B92, dobitnici su nagrada u specijalnoj akciji TV Festivala Press vitez koja se zove "Press vitez monitoring".
Suzana Rađen Todorić ponela je nagradu "Press vitez - Dušanka Kalanj", koja se od ove godine dodeljuje spikerkama, novinarkama i voditeljkama u spomen na našu prvu TV spikerku i voditeljku. Miloš Milovanović dobio je nagradu "Press vitez - Mića Orlović", koja se od ove godine dodeljuje novinarima, voditeljima ili spikerima, a predstavlja neku vrstu priznanja za životno delo našem TV doajenu Mići Orloviću.
O nagradi je odlučivao takozvani mali žiri u sastavu: dr Igor Aleksić
iz Zrenjanina, predsednik, TV kritičarka Emina Cirić iz Beograda, i TV novinarka Svetlana Miljanić iz Novog Sada. Na osnovu jednogodišnjeg monitoringa programa koji se vide u Srbiji, žiri je Miloša i Suzanu odabrao zbog pristojnosti i zanatskog znanja koje je danas retkost, te je odlučo i da ih nagradi. Priznanja će biti uručena na glavnoj svečanosti TV Festivala Press vitez u Vladi Pokrajine Vojvodine, početkom decembra. Akciju "Press vitez monitoring"organizuju Društvo srpsko-američkog prijateljstva i Udruženje novinara
Vojvodine (UNV) iz Zrenjanina.

Нема коментара:

Постави коментар

Govor mržnje i nepristojnost neće biti tolerisani, a svako kritičko mišljenje je dobrodošlo.
Objavljeni komentari sadrže stavove koji nisu stavovi Udruženja novinara Vojvodine (UNV) iz Zrenjanina. Odgovornost za sadržinu poruke i tačnost podataka snose korisnici sajta koji su komentare poslali.
Anonimne napade na pojave i ličnosti unapred kažemo da mozemo ali zadržavamo pravo da ne moramo objavljivati.