DOBRODOŠLI NA BLOG UDRUŽENJA NOVINARA VOJVODINE

понедељак, 12. јул 2010.

ПОМОЗИТЕ МАЛОМ СТЕФАНУ, СИНУ НАШЕГ КОЛЕГЕ С КОСОВА И МЕТОХИЈЕ!

Удружење новинара Војводине (УНВ) из Зрењанина, подржава Удружења новинара Србије у позиву да се што више колега придружи акцији прикупљања новчаних средстава за лечење четворогодишњег Стефана Трајковића из Грачанице, сина нашег колеге Владана Трајковића.

УНВ подећа да понекад заборављамо да је довољно да много нас одвоји и по 1000 динара, тј. позива колеге да малом Стефану помогну свако према својим могућностима.

Стефан болује од тумора на мозгу и захваљујући досад прикупљеним прилозима оперисан је на Институту у Бристолу. Да би у наредна два месеца Стефан у Енглеској наставио неопходно лечење (зрачење) потребно је још новца.
Молимо све, који су могућности, да се придруже акцији како би се Стефан што пре опоравио.

Новчану помоћ можете да уплатите на динарски рачун код Комерцијалне банке бр. 205 900100757017094 на име Трајковић Владан (отац малог Стефана) или девизни рачун на Косову и Метохији код Raiffeisen banke на бр. 1501011000288133 на име Трајковић Владан, као и девизни рачун код Комеријалне банке АД Београд.

Додатне информације можете да добијете на тел. Стефанових родитеља Милене и Владана Трајковића, +381 (0)65 6148 778.

Нема коментара:

Постави коментар

Govor mržnje i nepristojnost neće biti tolerisani, a svako kritičko mišljenje je dobrodošlo.
Objavljeni komentari sadrže stavove koji nisu stavovi Udruženja novinara Vojvodine (UNV) iz Zrenjanina. Odgovornost za sadržinu poruke i tačnost podataka snose korisnici sajta koji su komentare poslali.
Anonimne napade na pojave i ličnosti unapred kažemo da mozemo ali zadržavamo pravo da ne moramo objavljivati.