DOBRODOŠLI NA BLOG UDRUŽENJA NOVINARA VOJVODINE

понедељак, 30. август 2010.

ROK ZA SLANJE RADOVA NA PRESS VITEZ 2010: 15 OKTOBAR

TV festival Press vitez raspisuje konkurs za peto jubilarno izdanje. I ove godine očekujemo video-pakete svih žanrova trajanja od 2 do 9 minuta, iz celog regiona bivše Jugoslavije, uz podsećanje da je predviđena i zasebna internacionalna kategorija za učesnike iz celog sveta. Veliki žiri koji čini petnaestak medijskih profesionalaca, ocenjivaće pismenim ocenama radove koji prođu selekciju, a nagrade se određuju rang listom nastalom prema srednjim ocenama. Kotizacija iznosi 1.200 dinara po svakom radu. Njome su obuhvaćeni novinar/reditelj, snimatelj i montažer. Organizatori i ove godine spremaju znatni fond novčanih nagrada, kao i putovanja po Evropi. Formular za učešće se zahteva na adresi info (at) tv-festival.org. Više informacija možete pronaći u odeljku Propozicije zvaničnog sajta TV festivala Press vitez na hiper linku http://www.tv-festival.org/strana.php?id=2&jez=

Pokrovitelji tradicionalnog regionalnog festivala TV minijatura Press vitez su Ministarstvo kulture, sektor za medije; Vlada Vojvodine, Pokrajinski sekretarijat za informacije; Univerzitet „Megatrend“, i Opština Zrenjanin. Festival će se održati u Zrenjaninu, Novom Sadu i Beogradu. Planirane su specijalne projekcije na Skadru u Albaniji za srpsko-crnogorsku manjinu, zatim u Americi i Bosni i Hercegovini. Organizatori su Društvo srpsko-američkog prijateljstva i Udruženje novinara Vojvodine (UNV) iz Zrenjanina. Konkurs je otvoren od 1.septembra 2010. a biće zatvoren 15. oktobra 2010. u podne. Pomeranja rokova neće biti. Savetujemo učesnike da radove pošalju što ranije kako bi ih selekciona komisija veoma pažljivo i bez žurbe pregledala. NAJVEĆA OLIMPIJADA TV NOVINARSTVA U REGIONU JE POČELA! NEKA POBEDE NAJBOLJI!

Нема коментара:

Постави коментар

Govor mržnje i nepristojnost neće biti tolerisani, a svako kritičko mišljenje je dobrodošlo.
Objavljeni komentari sadrže stavove koji nisu stavovi Udruženja novinara Vojvodine (UNV) iz Zrenjanina. Odgovornost za sadržinu poruke i tačnost podataka snose korisnici sajta koji su komentare poslali.
Anonimne napade na pojave i ličnosti unapred kažemo da mozemo ali zadržavamo pravo da ne moramo objavljivati.