DOBRODOŠLI NA BLOG UDRUŽENJA NOVINARA VOJVODINE

понедељак, 10. јануар 2011.

NOVI OPTIMIZAM“ NA RADIO ZRENJANINU

Izvor: Danas, 06.01.2011; Strana: 12



Zrenjanin - Radio Zrenjanin započinje programsku saradnju sa Pokretom „Novi optimizam“, najavila je urednica ove radijske kuće Aranka Molnar na konferenciji održanoj povodom početka emitovanja prve emisije. - Kao regionalna radio stanica imamo obavezu da deo svog programa ustupimo nezavisnim produkcijama - kaže Molnarova, dodajući da je do sada bilo malo programskih sadržaja zrenjaninskih nezavisnih produkcija.

- Emisija počinje da se emituje u subotnjem terminu, u večernjim satima, i zamišljena je kao kontakt program. Realizovaćemo je u studiju, uz živa uključenja iz Kluba „Zeleno zvono“ i javljanje reportera - objasnila je Aranka Molnar.

Kako je najavio tim „Novog optimizma“, emisija će početi da se emituje u subotu, 8. januara u 20 časova. Četvoročasovni program namenjen je mladima, a svojim sadržajem ponudiće razgovore sa zanimljivim gostima i mnogo muzike.

- Otvaramo vrata novim idejama i novim ljudima, želja nam je da animiramo ljude kojima će ovakva komunikacija značiti. Emisija još uvek nema naziv, raspisaćemo konkurs za logo, naziv i voditelje - objašnjava Branislav Grubački, vlasnik „Zelenog zvona“.

Prvu emisiju vodiće Igor Brakus, gosti su Dragan Ristić iz grupe „Kal“ i Milan Mumin, a slušaoce očekuje puno iznenađenja.

Autor: M. P.

Na fotografiji: logo "Zelenog zvona"

Нема коментара:

Постави коментар

Govor mržnje i nepristojnost neće biti tolerisani, a svako kritičko mišljenje je dobrodošlo.
Objavljeni komentari sadrže stavove koji nisu stavovi Udruženja novinara Vojvodine (UNV) iz Zrenjanina. Odgovornost za sadržinu poruke i tačnost podataka snose korisnici sajta koji su komentare poslali.
Anonimne napade na pojave i ličnosti unapred kažemo da mozemo ali zadržavamo pravo da ne moramo objavljivati.